Hurtig levering

Bestil inden kl. 15:00
og vi sender i dag!

GRATIS fragt

Gratis fragt på ordre over 499,- til pakkeshop

Vejledning

Af vores professionelle
kosmetikere

Kundeservice

Alle ugens dage
07:00 - 22:00

Beauty By M byder velkommen

Vi er hos Beauty By M stolte af vores webshop samt alle de produkter, vi tilbyder her.
Af netop den grund bestræber vi os også altid på at være på forkant med de nyeste og mest bæredygtige produkter på markedet. Du fortjener de bedste af de bedste produkter samt service, der er over det sædvanlige – og af netop den grund er alt personalet bag skærmen også udannede eksperter indenfor hudpleje og velvære.

Det betyder, at du ikke skal tøve med at kontakte os, hvis du har brug for at finde den helt rette hudpleje til din hudtype. Vi står altid klar til at hjælpe dig! Du kan blot skrive til os på chatten, eller du kan skrive en mail til os på info@beautybym.dk. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!


Læs mere om os

Eksklusive og luksuriøse brands 🤎

Velkommen til dit online skønhedsunivers 🤎

Vi har nøje udvalgte produkter, fra mærker som:
Medex, Kalahari, Rosalique, CND, Australian Gold, bareMinerals,
Tolure Cosmetics, Revitalash Cosmetics, Sandstone, Vita Liberata,
Make up Factory og mange flere.

Vi opdaterer hele tiden sortimentet med nye mærker så kig med,
eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, gode tilbud, rabatkoder m.m

Skønhedsklink i hjerte af Hirtshals

Beauty By M er en skønhedsklinik beliggende i hjertet af Hirtshals. Vores uddannede personale er eksperter i hudpleje og velvære. Vi er altid klar med den rigtige rådgivning af vores produkter, eller gode tips til hudpleje. Vi kan kontaktes på mail, telefon, eller over de sociale medier. Og bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.

Vi tilbyder helt igennem personlig og kompromisløs hudpleje. Vi er specialister i dig og dine behov, vi er resultatorienterede og vi leverer alene professionelle skønhedsbehandlinger og hudpleje.

Du er altid i centrum fra det øjeblik du træder ind i klinikken. Vores særligt tilpasset atmosfære sikrer afslapning og frakobling, fri for forstyrrelser og med forkælelse i forsædet.

Nyd en helt igennem resultatskabende ansigtsbehandling, en fodbehandling i den syvende himmel, en afspændende og afslappende massage, perfekte negle og meget.