Eyelash Extensions

Eyelash Extensions
Eyelash Extensions er "falske vipper", der bliver sat på dine egne vipper, og hos os i Beauty By M, kan du vælge mellem at få lavet Single Lashes, hvilket giver et super flot og forholdsvist naturligt resultat og så Y-Lashes, der giver et mere voluminøst og dramatisk resultat.

Hvad er Single Lashes?

Når du får lavet Single Lashes, får du sat ét syntetisk vippehår på din egen naturlige øjenvippe, og på den måde bliver dine egne naturlige vipper forlænget på en super flot og naturlig måde.
Denne teknik er super god til dig, der ønsker et meget naturligt resultat og til dig, der ikke har prøvet at få lavet Lash Extensions før, og som gerne vil prøve det af.

Ved Single Lashes bruger man vippehår, der ca. er et par mm. længere end dine egne vipper (også alt efter hvor kraftige og stærke dine egne vippehår er - jo mere skrøbelige vipper, jo mindre vægt vil de kunne tåle) 

Din vippetekniker er uddannet i at kunne finde den rette type vipper til dine Single Lash Extensions. En god tommelfingerregel er, at dine kunstige vipper maks må være et par mm. længere end dine egne naturlige vipper - hvis de er meget længere end dét, risikerer du bare, at vipperne falder af på en stribe.
Din vippetekniker vælger også den tykkelse, som dine egne vipper kan bære.
Igen - jo svagere og mere skrøbelige vipper du har, des mindre vil de kunne holde til. Hvis du får sat vipper på, der er alt for lange og tunge, vil det i værste fald kunne lave skade dine egne naturlige vipper.

Hvad er Y-Lashes?

Y-Lashes er 2 vipper der er sat sammen formet som et Y. Når du får sat vipperne på, vil de komme til at krydse ind over hinanden, og på den måde giver de et mere tæt og fyldigt look end hvad Single Lashes kan give dig. 
Denne metode er rigtig god til dig, der ønsker mere fylde i dine vipper eller hvis du fx. har nogle huller i dine egne vipper, som du gerne vil have fyldt ud.

Disse vippe-hår er en del tyndere end vipperne ved Single Lashes, og det er simpelthen fordi, at vipperne ville blive alt for tunge til, at dine egne vipper ville kunne bære dem, hvis de bliver for tykke.

Denne form for vipper giver et mere dramatisk resultat - men uden at blive overdrevet.

Inden Behandlingen

Det er vigtigt, at du kommer til behandlingen uden makeup, og at du heller ikke lige har taget øjencreme eller lignende på.
Vi renser øjenomgivelserne godt af for eventuelle makeup-rester, men de fleste mascara og cremer indeholder olie, så hvis du påfører disse ting inden din behandling, vil du opleve, at holdbarheden på dine Lash Extensions bliver forringet en hel del.

Derudover har vi kun en vis tid til din behandling, så hvis vi skal bruge for lang tid på afrensing og klargøring, vil der være mindre tid, hvor vi kan koncentrere os om at få sat flotte vipper på.

Du må ligeledes ikke have brugt vippebukker i et par dage dage op til behandlingen, og hvis du vil have farvet dine vipper inden behandlingen, skal dette ske min. 3 dage inden din tid til Lash Extensions.

Efter Behandlingen

Efter du har fået sat dine Lash Extensions på, skal du undgå vand, damp og sauna de første 24 timer efter behandlingen - og gerne op til 48 timer, hvis det er muligt for dig.
På den måde kan limen få lov at hærde ordenligt op, hvilket giver den optimale holdbarhed på vipperne.

Det er MEGET vigtigt, at du ikke bruger makeup-fjerner med olie omkring øjnene, da du risikerer at dette kan opløse limen..

Forsøg ikke at fjerne dine Lash Extensions selv - du kan komme til at hive dine egne vipper ud i processen.
Book i stedet tid til at få den fjernet hos en professionel, der kan gøre det nemt og smertefrit uden tab af vipper.

OBS. Vær opmærksom på, at du taber mellem 3-5 vippehår dagligt, dette sker uanset om du har vipper på eller ej, men når du får lavet Lash Extensions lægger man meget mere mærke til det.
Dette er helt naturligt og har altså ikke noget at gøre med dine extensions.

Hvis du gerne vil styrke dine egne vipper, kan du med fordel bruge en vippeserum som fx. Tolure Hairplus Bryn og Vippeserum, der hjælper med at gøre dine vipper naturligt lange og fyldige 

___________________________________________

Behandlinger

Single Lashes - Nyt Sæt

Single Lashes betyder, at der bliver sat en enkelt vippe på dit vippehår, hviket giver det mest naturlige resultat.
Dine vipper bliver længere og får mere fylde - perfekt til førstegangs-kunden, der gerne vil prøve at have lavet vipper. længere samt fyldige.
Du skal have lavet en opfyldning hver 3. uge, for at bevare det flotte resultat, da man naturligt taber 3-5 vippehår dagligt - og i foråret og efteråret endnu flere.

OBS. Mød op til behandlingen uden makeup.

Varighed: 2 timer og 15 min.
Pris 850 kr.


_________________________________________

Y-Lashes - Nyt Sæt

Y-Lashes er vipper, som er formet som et Y. De krydser ind over hinanden og på den måde giver det et flot og mere fyldigt look end Single Lashes.
Dine vipper bliver længere og får en del mere fylde og virker mere dramatiske uden at være overdrevne.
Du skal have lavet en opfyldning hver 3. uge, for at bevare det flotte resultat, da man naturligt taber 3-5 vippehår dagligt - og i foråret og efteråret endnu flere.

OBS. Mød op til behandlingen uden makeup.

Varighed: 2 timer og 30 min.
Pris 995 kr.

_________________________________________

Single Lashes - Opfyldning efter maks. 3 uger

Opfyldning af Single Lashes lavet hos os efter maks. 3 uger - hvis der er gået længere tid, så ring på tlf. 51815341 eller book til et nyt sæt, så vi er sikre på at have nok tid til opfyldningen.

Varighed: 1 time og 30 min.
Pris 500 kr.


_________________________________________

Y-Lashes - Opfyldning efter maks. 3 uger

Opfyldning af Y-Lashes lavet hos os efter maks. 3 uger - hvis der er gået længere tid, så ring på tlf. 51815341 eller book til et nyt sæt, så vi er sikre på at have nok tid til opfyldningen.

Varighed: 1 time og 30 min.
Pris 500 kr.


_________________________________________

Opfyldning af Lash Extensions lavet hos anden klinik - Efter maks. 3 uger

Opfyldning af enten Single Lashes eller Y-lashes, efter maks 3 uger, der er blevet lavet hos en anden klinik.


OBS. Der laves ikke opfyldning på Volume Lashes.

Varighed: 1 time og 30 min.
Pris 550 kr.


_________________________________________

Mini Opfyldning af Lash Extensions

Lille opfyldning af enten Single Lashes eller Y-lashes, der er sat 20 minutter af til behandlingen, og der bliver sat så mange vipper på, som der kan nås på denne tid.

Varighed: 20 min.
Pris 250 kr.


_________________________________________

Aftagning af Lash Extensions

Aftagning af enten Single Lashes eller Y-Lashes, der er lavet hos os.

Varighed: 15 min.
Pris 125 kr.


_________________________________________

Aftagning af Lash Extensions fra anden klinik

Aftagning af enten Single Lashes eller Y-Lashes, der er lavet hos en anden klinik.

OBS. Skriv i noten hvis der er tale om Volume Lashes

Varighed: 30 min.
Pris 199 kr.


_________________________________________