5 Tips Til Tørre Vinterhænder

5 Tips Til Tørre Vinterhænder

Så kom kulden igen bragende med 100 km/t...

Kender du den følelse af at dine hænder bare bliver mere og mere tørre jo koldere det bliver udenfor? Til sidst ender du måske endda ud i af dine hænder sprækker og kommer til at svi helt vildt.

Vil du gerne vide, hvad du kan gøre for at undgå at du kommer helt derud, hvor du næsten ikke kan bevæge dine hænder uden at huden sprækker, fordi huden bare er så knastør, at der ingen smidighed er tilbage i den?

Så læs med lige her!

Husk Håndplejen

5 Gode Tips Til Bløde Vinterhænder

1. Vask ikke hænder i for varmt vand

Varmt vand er ikke bedre til at få dine hænder rene, end det kolde vand er - faktisk kan det varme vand nemt komme til at skabe en irritation, og virke endnu mere udtørrende end lunkent vand gør.

Det varme vand virker ekstremt udtørrende på huden fordi det fjerner de naturlige olier, vi har på huden, der beskytter os mod ydre påvirkninger.

Så sørg for, når du vasker dine hænder, at vandet ikke er alt for varmt - og det samme gør sig også gældende for dine brusebade.

2. Brug en mild håndsæbe, når du skal vaske hænderne

Din sæbe bør have en pH-værdi på mellem 5,5-7 for at være optimal til din hud. Du kan med fordel vælge en sæbe, der er parfumefri, hvis du vil være på den sikre side mht. allergi.

Kalahari laver en super skøn Rooibos Hand and Body Wash med en pH-værdi på ca. 5,5, der indeholder beroligende og fugtgivende ingredienser, så du får en mild med effektiv håndvask.

3. Kom håndcreme på, mens hænderne stadig er lidt fugtige

Når du kommer håndcreme på mens hænderne stadig er lidt fugtige, så indkapsler du faktisk den fugtighed inde i huden, så du får ekstra meget ud af din creme.

Det gør også, at du ikke skal bruge ligeså meget creme, hvilket sørger for, at din håndcreme kan strække sig til længere tid!

4. Kom et godt lag håndcreme på inden sengetid

Vi kommer ikke udenom, at vi vasker hænder en del gange i løbet af dagen.
Derfor er det en super god idé at lægge et godt lag håndcreme på inden sengetid. På den måde kan cremen få lov til at lægge og virke uforstyrret hele natten, og du kan vågne på med babybløde hænder, der er klar til dagen.

Medex laver den helt utrolige Hand & Body Creme, der altid er én af vores best-sellere i vintermånedrene!
Cremen lægger en usynlig "handske" over huden, som beskytter huden i op til 8 timer, og som er helt eminent til de vintertørre hænder, eller hænder der er udsat for meget vand, sprit mv.

5. Sørg for at bruge handsker, når du går udendørs

Ikke nok med, at man skal huske at bruge håndcreme, en god sæbe og lunkent vand, så skal man faktisk også sørge for at bruge handsker, når man går udenfor.

Kulden og vinden er noget at det værste for vores stakkels hænder, og de bliver totalt udsat på den her årstid - så sørg for at have et par handsker med dig, når du går udenfor. 
Også selvom du måske ikke synes, at det er super koldt - dine hænder vil takke dig!

Tak for at læse med - og vi håber, at du kunne bruge vores fif og kommer "sprække-frit" igennem vintermånederne!

Forrige artikel Teenagere og hudpleje - hvordan er det nu lige?
Næste artikel Face Cupping - hvad pokker er det?

Skriv en kommentar

* Påkrævede felter