Om os

Om Beauty by M

Beauty by M er en skønhedsklinik i Hirtshals. Skønhedsklinikken er etableret i 2017. Vi har siden udvidet klinikken fra et enkeltmandsforetagende til i dag at rumme 3 piger i salonen – vi brænder alle 3 for kosmetikbranchen og for dine behov, og står klar til at byde dig velkommen indenfor.

Vores ambition

Vores ambition er altid at være på forkant med de nyeste og bedste praksis, herunder de nyeste, bedste og mest bæredygtige produkter. Derfor er personalet højt og kontinuerligt uddannede eksperter i hudpleje og velvære – det fortjener du.

Digital udvidelse

Vi er stolte over vores nye webshop og hjemmeside – lanceret i 2020. Det har betydet for kunderne, at de sikkert har kunnet og vil kunne bestille vores eksklusive klinikprodukter direkte fra stuen derhjemme.

Vores produkter er nøje udvalgte – håndplukkede på baggrund af den professionelle værktøjskasse vi selv gør brug af til dagligt. På den måde kan vi 100% stå inde for produkterne, og det kommer kunderne til gode.
Du er ligeledes velkommen til at booke en tid i klinikken direkte her på siden.

Hvem er vi?

Monica Nygård

Indehaver, kosmetiker, CND negletekniker og fysiurgisk massør

Ansigtsbehandling  Lycon voks  Massage  CND Shellac / Gel  Vipper og bryn  Fodbehandling  Ellebaana Lash Lift  Du'lac Epilering  Release Peeling  Make up  Spraytan

Elena Maj Petersen

Kosmetikerelev og Light Elegance negletekniker

Ansigtsbehandling  Lycon voks  Wellnessmassage  CND Shellac  Light Elegance gelé  Vipper og bryn  Manicure og pedicure  Ellebaana Lash Lift  Make up

Annika Dam Münster

Kosmetiker og fysiurgisk massør

Ansigtsbehandling  Lycon voks  Massage  CND Shellac  Manicure  Vipper og bryn  Fodbehandling  Make up