Ansigtsbehandling

Skal du ikke forkæle dig selv med en af vores fantastiske ansigtsbehandlinger, der bliver udført i de professionelle hudplejeserier Medex og Kalahari. som også føres i klinikken til hjemmebrug. Vi har mange forskellige behandlinger, så der er helt sikkert også én til dig!

Release Peeling

Release Peeling fra Susanne Melchiorsen er en basisk peeling, som giver dig en fuldstændigt glat, smuk og ensartet hud - og så kan den endda anvendes til langt de fleste hudtyper! Behandlingen kan også bruges som et smertefrit alternativ til hårfjerning i ansigtet.

Beauty Angel Lysterapi

Beauty Angel Lyset er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på. Med sin klinisk dokumenterede effekt, er det både en sikker og behagelig behandling. Vi anbefaler også at kombinere sin ansigtsbehandling eller Release Peeling med 15 minutters Beauty Angel Lysterapi for øget effekt og velvære.

Spraytan

Spraytan er en airbrush selvbruner-behandling, som gør dig flot brun og med en fantastisk glød - lige med det samme! Og bare rolig; Spray Tan er ikke = den orange farve mange kan huske fra "gamle dage", så du kan roligt bestille tid til en behandling uden bekymring.

Elleebana Lash Lift

Et Elleebana One Shot Lash Lift er et semi-permanent buk af dine egne naturvipper. Behandlingen kan vælges med eller uden farvning af vipper og holder i 6-8 uger. Lash Lift kan laves på både korte og lange vipper med fantastisk resultat

Elleeplex ProFusion Brow Lift

Flotte Bryn er en rettighed - ikke et privilegium! Fra skaberne bag Elleebana One Shot Lash Lift er der nu kommet endnu et fantastisk produkt! Elleeplex ProFusion Brwo Lift, som kan give dig de fyldige bryn, som du altid har drømt om! Et Brow Lift holder i ca. 6-8 uger og kan bestilles med eller uden farvning af brynene.

Bryn og vipper

Vi er eksperter i formning af bryn - og vi tilbyder farvning af bryn og vipper samt retning af bryn både med voks og pincet. Vi anvender anerkendte produkter, der holder længst muligt, så din behandling holder sig flot længere.

Gelpolish og Manicure

Gelpolish er en meget holdbar lak specielt til dig, der ønsker flotte negle i længere tid, og ønsker at beskytte dine naturlige negle. Vi har også neglelakken "Vinylux" fra CND, hvis du er mere til en lækker manicure. Husk at pleje neglene med CND Negleolie for øget holdbarhed!

Voksbehandlinger

Vi tilbyder voksning af stort set hele kroppen og vores voksbehandlinger udføres nænsomt, så behandlingen medfører mindst mulig smerte. Der bruges enten voks med strips eller hård voks alt efter hvilket område, der bliver behandlet.

Fodbehandling

Forkæl dine fødder med en lækker fodbehandling fra vores dygtige behandlere. Uanset om du er mand eller kvinde, er det vigtigt at pleje dine fødder - du har kun det ene sæt, og du skal gå på dem resten af dit liv. Du kan vælge, om din fodbehandling skal være med eller uden lak.

Gelénegle

Vi tilbyder forskellige former for gelénegle. Blandt andet kan du vælge, om du vil have forstærket dine egne negle med gelé, eller om du gerne vil have mere længde på neglene. Du kan få negle, der er meget naturlige ud og du kan få negle, der er fyldt med fest og farver! Vi bruger produkter fra det fantastiske mærke "Gelbottle", der har en helt utroligt holdbarhed!

Makeup

Vi tilbyder at lægge makeup til bryllupper og særlige anledninger. Hos os kan du forvente en makeup, der passer lige præcis til dig og dine ønsker - og ikke bare, hvad der er moderne lige nu. Produkterne vi bruger er produkter vi selv bruger til hverdag, så holdbarheden er fuldstændigt genemtestet - og det er fra mærkerne "Sandstone" og "BareMinerals", som mange sikkert allerede kender.

Massage

Vores kroppe er udsat for meget i løbet af vores dag, og det kan være nødvendigt med lidt afspænding af de trætte og ømme muskler. Få en fantastisk massage af vores dygtige massører og føl hvordan din krop kommer tilbage i topform

Eyelash Extensions

Hos Beauty By M laver vi de smukkeste Single Lashes og Y-Lashes, så du kan få lange og fyldige vipper, der vil gøre din hverdag meget nemmere! Alt du skal gøre er at stå op - og så ser du helt fantastisk ud - kan man næsten forlange mere?