CF Ceuticals

CF Ceuticals

Har du hørt om CF Ceuticals?

Kvinden bag hudplejemærket "Kalahari", som vi også har i klinikken, Carina Franck er gået skridtet videre og har skabt en fuldstændig luksuriøs og pro-æstetisk hudplejeserie, der udelukkende forhandles hos hudlæger og kosmetikere, der udfører kemiske peelinger samt needling.

Her kan du læse lidt mere om den nye serie!

CF Ceuticals Logo

Hvad er CF Ceuticals?

CF Ceuticals serien er en ukompliceret, high performance hudplejeserie til den meget kræsne kunde.
Produkterne er ideelle både før og efter æstetiske indgreb da de multi-funktionelle formler forbedrer hudens funktioner og metabolisme. Hvert produkt er baseret på førsteklasses aktive ingredienser som virker celleforyngende, mens de tilfører vævet sofistikerede næringsstoffer og styrker hudens hydrolipide barriere.

Den nye minimalistiske serie kombinerer den nyeste bioteknologi med en ny generation af peptider og nye typer retinol, så der opnåes hurtige, synlige resultater!

På trods af seriens lille størrelse kan produkterne bruges alene eller du kan kombinere dem med produkterne fra Kalahari, hvis du fx har et produkt derfra, som du bare vil være rigtig ked af at skulle undvære!

Hvor køber jeg produkterne?

For at kunne købe produkterne, skal vi være sikre på, at du har fået den nødvendige vejledning, da de indeholder nogle utroligt effektive ingredienser, som man gerne skal have en viden om inden brug - og det sikrer vi os ved, at produkterne udelukkende bliver solgt i vores fysiske butik og ikke på vores online webshop!

CF Ceuticals Serien

Hvad indeholder serien?

Det er som sagt en lille, effektiv serie med meget få produkter, så det er heller ikke en overvældende opgave, at sætte sig ind i dem.

Du kan trykke på billederne for at komme ind på hvert produkt og læse mere om dem, og så har vi skrevet en lille beskrivelse under hvert produkt også.

1. Glyco Cleanse 

Glyco Cleanse er en rensegel med den allernyeste emulsions-teknologi, der gør, at den bare er fuldstændig fantastisk at rense ansigtet i.
Den er blød og lækker og så indeholder den både AHA, BHA, enzymer og antioxidanter, er sørger for, at din hud kommer i topform - og så behøver du faktisk ikke at købe en peeling ved siden af, fordi Glyco Cleanse også sørger for dette.

2. Regen+ Serum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regen+ Serum er en særdeles effektiv serum, der optimerer hudens evne til at forny sig selv og øger hudvævets fugtindhold.

Serummet indeholder peptider og ceramider, og bliver kaldt for en "Skin Perfector" - hvilket vist er noget, vi alle sammen drømmer om. Huden får et kæmpe boost af næring og får stimuleret produktionen af de kollagene fibre!

3. CeraPep Balm

CeraPep er en super effektiv behandlingscreme, der beskytter og styrker hudens barrierefunktion. Cremen har en peptide-baseret formel med både ceramider og antioxidanter og bruges både morgen og aften.
Denne balm trænger lynhurtigt ind, og efterlader din hud synligt opstrammet og booster fugtniveauet i huden.

 4. Hyaluronic Sheet Mask

Denne Sheet Mask frigiver 2 forskellige typer af Hyaluronsyre, der har forskellig molekylærvægt, der arbejder hhv. i Dermis og i Epidermis - altså masken arbejder både i dybden OG på selve hudens overflade!
Den indeholder flere planteingredienser, der beroliger rød og stresset hud og tilfører fugt til huden.

Har du nogle spørgsmål til produkterne, eller kunne du godt tænke dig at prøve serien, så giv os et kald på tlf. 51815341 eller kom forbi klinikken!

 

Forrige artikel Er Wonder Blading Lip Stain Masques Virkelig Et Makeup Mirakel?
Næste artikel Vores Vinterfavoritter

Skriv en kommentar

* Påkrævede felter