Drømmer du også om perfekte krøller?

Vil du også gerne have de perfekte krøller?

Er dine bølger også klar til at Skinne?Opdag Hemmeligheden med Imbue

At finde den perfekte rutine til bølget og krøllet hår kan være en udfordring, men frygt ikke! Vi har samlet 10 gode råd til, hvordan du får det meste ud af dine krøller og bølger med hjælp fra Imbue - et brand, der er dedikeret til at fejre krøllet hår i alle dets former.

Lad os dykke ned i, hvordan du kan opnå de perfekte, sunde krøller, som du altid har drømt om.

Gå fra Fladt til Fantastisk

10 gode råd til at få dine krøller til at trives

1. Vælg den Rette Shampoo

Start altid med en god base! Imbues Curl Liberating Sulphate Free Shampoo er til dig med bølget og krøllet hår, og den renser dit hår uden at strippe det for naturlige olier, hvilket er afgørende for at holde krøllerne sunde og definerede.
Har du derimod Krøllet til "Coily" hår skal du vælge Coil Awakening Sulphate Free Cream Cleanser

2. Nærende Balsam er Nøglen

Efter shampoo, brug Curl Respecting Conditioner for at tilføre fugt og gøre håret nemmere at håndtere. Denne balsam hjælper med at detangle og definere dine krøller, samtidig med at den respekterer hårets naturlige form.

Når du bruger balsam, kan du med fordel bruge "Squish-to-Condish" metoden, der går ud på, at du, når du har kommet balsam i håret, klemmer ("squisher") håret op mod hovedbunden med dine hænder, mens du tilføjer lidt vand. Denne handling hjælper med at presse vand og balsam ind i håret, hvilket øger fugtigheden og hjælper med at danne krøllerne. Gentag flere gange. Lyden af "squish" indikerer, at metoden virker.

"Squish-to-Condish" metoden er superr populær blandt personer med krøllet og bølget hår, da den er designet til at maksimere hårets fugtighed og fremhæve de naturlige krøller. Metoden forbedrer krøllernes definition og minimerer frizz ved at tilføre og fastholde fugt i håret.

3. Ugentlig Kærlighed med en hårmaske

Inkluder Curl Restoring Intensive Mask i din ugentlige plejerutine for at give dit hår pleje i dybden. Denne plejende hårmaske hjælper med at genoprette hårets styrke og elasticitet, hvilket giver liv til trætte krøller.

Husk, at du skal bruge masken inden du bruger din conditioner, på de dage, hvor du bruger en hårmaske!

4. Beskyt Dit Hår Mod Varmeskader

Før du bruger varme stylingværktøjer, skal du bruge et produkt, der beskyttre dit hår mod varmen fra din hårtørrer, glattejern eller hvad det end måtte være. 
Curl Defending Heat Protection Mist  kan sprayes i både vådt og tørt hår og hjælper med at at minimere varmeskader og holder dine krøller sunde. 

Derudover beskytter sprayen faktisk også mod miljøpåvirkninger og UV-bestråling, så det er en god idé at give håret et par pust hver eneste morgen, for ekstra beskyttelse.

5. Definer Dine Krøller

Afslut din styling med dine foretrukne stylingprodukter. Det kan enten være en mousse, creme eller gelé, alt efter hvad du lige er til. 
Imbues Curl Empowering Créme Gel låser fugten inde i håret og definerer dine krøller uden at gøre dem tunge eller klistrede. Denne hybrid mellem en creme og en gelé giver fleksibelt hold og glans uden på nogen måde at tynge krøllerne ned.

Husk at komme dine stylingprodukter i meget vådt hår, det giver det bedste resultat fremfor at komme dem i fugtigt hår!

 

Beskyt og plej dine krøller med Imbue's Curl Defending Heat Protection Mist

 

6. "Less-is-More"

Når det kommer til dine stylingprodukter, så start med en lille mængde; du kan altid tilføje mere, hvis det er nødvendigt. Hvis du bruger for meget produkt, kan det tynge dine krøller ned og gøre dem mindre spændstige.

7. Undgå Sulfater og Alkohol

Disse ingredienser kan udtørre og beskadige krøllet hår. Imbue-produkterne er formuleret uden hårde kemikalier, hvilket gør dem ideelle for krøllet hårpleje.

8. Brug en Bredtandet Kam eller Fingrene

For at undgå at bryde krøllernes naturlige form, brug en bredtandet kam eller dine fingre til forsigtigt at udrede dit hår, når det er vådt. 
Det er også den nemmeste måde, at få fordelt dine plejeprodukter og stylingprodukter.

Og børst aldrig dit hår, når det er tørt!

9. Tør Dit Hår Med Omsorg

Undgå at gnubbe og gnide dit hår med et håndklæde. Pres i stedet forsigtigt vandet ud eller brug en t-shirt i bomuld for at reducere forekomsten af "frizz".

10. Lad ikke dit hår være vådt for længe

Få dit hår tørret hurtigst muligt efter vask. Brug en diffuser med kold til medium varm luft til at tørre håret - start med hovedbunden og arbejd ned ad længderne!

Vådt hår slider rigtig meget på hårstråene, og kan give hovedbundsproblemer - ja det kan faktisk ende med svamp i hovedbunden, hvis der ofte er fugtigt i en lang periode.

 

Genopliv dine krøller med Imbue's Curl Restoring Intensive Mask

 

Imbues Filosofi og Ingredienser

Imbue er dedikeret til at fejre krøllet hår, og deres produkter er skabt med respekt for krøllernes integritet. Brandet bruger bæredygtige ingredienser som kokosolie, cupuaçu smør og aloe vera, som er kendt for deres fugtgivende og nærende egenskaber.

Ved at fokusere på naturlige, cruelty-free og veganske ingredienser, understøtter Imbue ikke kun sundheden af dit hår, men også planeten.

Disse 10 gode råd er din vejledning til at opnå smukke, velplejede krøller med Imbue. Med en kombination af de rette produkter og teknikker kan du frigøre dit hårs sande skønhed og styrke.

Er du klar til at lade dine krøller skinne?

 

Forrige artikel Hvorfor skal du overveje at bruge silke-produkter?
Næste artikel Er du klar til din store dag?

Skriv en kommentar

* Påkrævede felter