Er du klar til din store dag?

Er du klar til din store dag?

Den Ultimative Konfirmations-Tjekliste:
Er Du Klar til Din Store Dag?

Konfirmationen er en af de største dage i mange unges liv - det er en dag, der er fyldt med fest og farver, familie og venner. Det er en dag, der har været planlagt flere måneder i forvejen - og hvor alt gerne skal være efter DIT hoved!
Det er også en dag, hvor mange af jer piger ønsker at ligne en million.
Det kan være alt fra hår til makeup og alt derimellem!

Her er din ultimative tjekliste for at sikre, at du er 100% klar til din konfirmation!

Bliv klar til din konfirmation med denne tjekliste
Bliv klar til din konfirmation med denne tjekliste

Hår: Vælg Din Perfekte Stil

Hår til konfirmationen er ikke en nem opgave, at tage stilling til, men du kender dig selv bedre end nogen anden, og du ved, hvad du føler vil klæde dig bedst. 
Så lyt til din mavefornemmelse, og få det konfirmationshår, som du føler dig mest tilpas med.

 • Bestem dig for en frisure i god tid. Overvej bølger, krøller, en elegant opsætning, eller måske en simpel, men smuk styling, der komplimenterer dit outfit.
 • Book en tid hos frisøren, hvis du ønsker professionel hårstyling til din konfirmation.
 • Prøv frisuren før dagen, så du er sikker på, at det er, hvad du havde håbet på.

Makeup: Fremhæv Din Naturlige Skønhed

En flot og naturlig konfirmationsmakeup er dét, de fleste vælger at få lagt, når de skal gøre sig klar til den store dag. Husk på at din hud er så ung og fin, så der skal ikke så meget til, før at du kommer til at ligne en stjerne.

 • Overvej en at lave en makeup test inden din konfirmation for at finde de rigtige farver og den stil, der fremhæver dine træk bedst.
 • Bestil en tid til din konfirmationsmakeup hos en kosmetiker eller en makeup-artist, hvis du ønsker professionel hjælp på dagen.
 • Husk på, at ofte gælder "Less is More", især når det kommer til en hud, der er så ung og naturlig.

Negle: Den Sidste Finish

Skal du selv lægge lakken, eller vil du have en kosmetiker til at lave en manicure eller en gel-polish på dig? Det er sådan noget, du skal overveje inden konfirmationen.

 • Vælg en neglelak, der matcher dit outfit - eller vælg i stedet en klassisk fransk manicure for et tidløst og elegant look.
 • Overvej en professionel manicure et par dage før konfirmationen. Det giver et mere holdbart resultat - og så er det også dejligt at blive forkælet lidt midt i al planægningen og spændingen.
 • Vil du gerne have en lak, der holder endnu længere, så dine negle også er fede, når du skal på Blå Mandag, kan du vælge at få lavet en Gel Polish, der er en langtidsholdar lak!

Skal du have lavet en manicure inden din konfirmation?

Spraytan: En Flot Glød

De fleste konfirmationer ligger ret tidigt på året, så man har ikke nået at få lidt af den der lækre forårssol i ansigtet endnu - så nogle af jer går måske og leger lidt med tanken om at få lavet en spraytan til jeres konfirmation.

 • Hvis du ønsker en flot solbrun glød, kan en spraytan være en god ide. Sørg for at få den lavet et par dage før din konfirmation, så farven kan sætte sig naturligt.
 • Få altid lavet en behandling en gang inden konfirmationen, hvis du ikke har prøvet det før, så du véd, at du bliver glad for det og undgår en træls overraskelse på selve dagen.

Bryn og Vipper: Ram Din Skønhed Ind

Øjnene er vinduerne ind til sjælen, som man siger, og det er også én af de ting, man fokuserer mest på, når man lægger sin makeup. 
Så det ville være super oplagt at få ordnet bryn og vipper inden konfirmationen, så man kan hjælpe makeuppen lidt på vej.

 • Overvej en professionel brynstyling for at forme dine bryn, så de passer perfekt til din ansigtsform.
 • Et Lash-Lift med farve eller bare en gang farvning af dine vipper kan give dine øjne ekstra udtryk og spare dig for tid med mascaraen.

Sidste Øjebliks Tjek:

 • Tjek din kjole, sko, og accessories et par dage før, så alt er klar og du undgår stress.
 • Sørg for at have en lille taske med nødvendigheder som lipgloss, vådservietter, og et lille spejl.

Din konfirmation er en dag, du vil huske resten af livet, så det er vigtigt at føle sig både komfortabel og smuk.
Med denne tjekliste i hånden er du sikker på at have styr på alle de små detaljer, der tilsammen skaber et perfekt look.
Husk, den vigtigste ingrediens er dit smil og den glæde, dagen bringer.

Du kan booke dine tider hos os lige her - ellers så giv os et kald på tlf. 51815341, og så står vi klar til at hjælpe dig!

Er du klar til at stråle på din store dag?

Forrige artikel Vil du også gerne have de perfekte krøller?
Næste artikel Drømmer du også om en solkysset glød?

Skriv en kommentar

* Påkrævede felter