Hvad vil du gerne opnå med din hudpleje?

Hvad vil du gerne opnå med din hudpleje?

Har du egentlig nogensinde spurgt dig selv om dette?

Gør du bare det du altid har gjort? Bliver du påvirket af tidens trends og tendenser? Har du nogen idé om, hvad der ville være godt for din hud, for at opnå de resultater, som du drømmer om? Ved du måske slet ikke, hvad det er du godt kunne tænke dig?
Hudpleje er meget forskelligt fra person til person. Det er en meget personlig ting, og du kan lave nøjagtig samme rutine som én eller anden influencer eller kendt person og stadig ikke ende op med den hud, som de har.
.

Hvad vil du gerne opnå med din hudpleje

Det første du skal gøre, er at spørge dig selv, hvad er det egentlig jeg gerne vil opnå med min hudpleje?
Når du først har fået slået dét fast, bliver det meget nemmere at skræddersy din hudplejerutine til netop dit behov!

Måske synes du, at du har en meget fedtet hud, som du gerne vil have mere i balance. Måske føler du, at din hud altid ser mat og trist og, og ville ønske at du kunne have et mere "friskt" udseende. Måske er det uvelkomne rynker, der er begyndt at trænge sig på.
Det kan være SÅ mange forskellige ting, man synes, man gerne vil arbejde med - men det første skridt er altså virkelig at tage sig tiden til at overveje, hvad det er, man drømmer om at opnå! 

Hvor meget tid vil du ofre?

Så skal du også huske at spørge dig selv - "Hvad har jeg tiden og overeskuddet til at gøre for min hud?"

Det er ikke alle, der har mulighed for at inkorporere en 30-trins hudplejerutine hver morgen og aften (og ja overdrivelse fremmer forståelsen :D), så gør op med dig selv, hvor meget tid og hvor mange penge, du har lyst til at ofre for at opnå dine resultater.

Det er klart, at man ikke kan forvente mirakler ved at bruge en rens og en creme morgen og aften - men det er trods alt en start! Især hvis man er helt ny i hudpleje-ræset. Så vil vi altid anbefale, at man lægger "langsomt" ud, så man er sikker på, at man får brugt produkterne, og de ikke bare står og samler støv på hylden!

 Få en hudanalyse af en professionel

Er du i tvivl om, hvad der er realistisk for din hud, og ved du ikke, hvor du overhovedet skal begynde, så vil vi altid anbefale, at man går til en professionel og får lavet en hudanalyse.

Der får du gået din hud igennem, din behandler og dig snakker i fællesskab om din hud, hvad man kan arbejde med, og hvilke produkter der ville være gode for at opnå de resultater.
Under vores hudanalyse får du renset huden af, og der bliver brugt en peelig, så vi kan få lov til at se din hud "helt nøgen", hvilket gør det nemmere for os, at komme med vores råd og anbefalinger.
Hudanalysen afsluttes selvfølgelig med dagcreme.

Her hos Beauty By M får du et skræddersyet hudplejeskema med hjem, hvor du kan læse, hvilke produkter vi ville anbefale for det absolut bedst mulige resultat, og så kan du selv plukke de ting ud, der har interesse for dig!

En hudanalyse hos os koster 200 kr. - men er gratis hvis du køber minimum 2 af de produkter, der bliver anbefalet til dig under behandlngen.
Hvis du er interesseret, kan du jo prøve at booke en tid lige her

Så gå ud og kig dig selv i spejlet og spørg dig selv - hvad vil jeg egentlig gerne opnå med min hudpleje? Og hvordan kan jeg bedst muligt komme i mål med dét?
Og husk, at vi altid står til rådighed for at hjælpe dig!

Forrige artikel Produkter eller Behandlinger??
Næste artikel Myte; "De er kun interesseret i at sælge mig det dyreste produkt!"

Skriv en kommentar

* Påkrævede felter