Hvorfor lige Medex?

Hvorfor lige Medex?

Ja, hvorfor er det lige, at vi har valgt at føre Medex i Klinikken?

Det skal vi fortælle jer, med det her opslag. 
For der findes jo vel nærmest 1 million forskellige hudplejeserier derude efterhånden, så det kan være så svært at finde rundt i - hvad skal man vælge, hvad er godt/hvad er skidt, hvor stor forskel er der overhovedet på en creme fra supermarkedet og en fra en kosmetiker.

Medex Serum

Så lad os lige gå lidt i dybden med Medex!

Medex er et ret gammelt hudpleje-mærke, der blev grundlagt helt tilbage i 1981, og kom til Danmark i 1987 - dvs. at det er et brand, der har haft rigtig lang tid til at udvikle sig i og forbedre sig gennem tiden.

Helle Bach er agent og chefterapeut for Medex i Skandinavien, og hun har været på posten i 20 år efterhånden, så vi har virkelig en frontperson med utroligt stor viden og erfaring inden for brandet.
Men faktisk rækker Helle Bachs erfaring med Medex endnu længere, for hun har også arbejdet yderligere med Medex gennem de seneste 25 år – dels som terapeut i egne klinikker men også som underviser.

Medex blev bl.a. kendt for deres serie til at behandle Acne, som nogle af jer måske allerede kender "Purus Acne" serien 😍

Medex Serie

Hvad er det så lige der gør, at Medex er så fantastisk en serie?

👌 De har deres egne laboratorier, hvor de udvikler produkterne og de har deres egne forskere, der undersøger ingredienserne mv. -

👌 De sørger for altid at anvende den mest aktive form af de aktive stoffer i produkterne - så du virkelig får effekt af din hudplejerutine.

👌 Der bliver lavet løbende justeringer på produkterne på baggrund af videnskabeligt testede virkestoffer og så er de "ikke-aktive" stoffer i produkterne - det man kalder for bærerne - altid af højeste kvalitet.

👌 Der er for så vidt muligt ikke tilsat hverken duft eller farve til produkterne og der bruges naturlige ingredienser uden parabener så vidt det er muligt.

👌 Alle deres produkter bliver gennemtestet både af uafhængige laboratorier samt universitets-klinikker - det gør sådan at risikoen for overfølsomhedsreaktioner minimeres gevaldigt!

👌 95 % af produkterne fra Medex er veganske, og så er der selvfølgelig ingen dyreforsøg involveret

👌 Der bliver tænkt på miljøet, når der bliver produceret produkter - så der bruges ingen PVC og emballagen er lavet af genbrugspapir

👌 Medex er en komplet serie af hud- og kropsplejeprodukter, der udelukkende anvendes og forhandles af anerkendte og specialuddannede kosmetikere og hudterapeuter landet over - Dette sikrer, at du altid kan føle dig tryg, når du får behandlinger samt vejledning.

👌 Produkterne fra Medex er utroligt unikke – og uanset hudtype og formål, vil du altid kunne finde pro­dukter tilpasset dit individuelle behov.

Wow! Her kan man vist ikke andet end at sidde tilbage med en følelse af, at der virkelig er tale om en professionel hudplejeserie, der kan stå inde for deres produkter og deres værdier!

Vi kunne ikke være mere stolte af at være en del af Medex Familien her i Beauty By M, og vi glæder os til at se, hvordan serien udvikler sig i løbet af de næste mange år!

Forrige artikel Vores 6 Favoritter til Fedtet Hud!
Næste artikel Vita Gel Mask fra Kalahari

Skriv en kommentar

* Påkrævede felter