Nem hudplejerutine til manden

Nem hudplejerutine til manden

Mænd burde også passe på deres hud!

Måske er det fordi, at vi befinder os helt heroppe i Hirtshals i Nordjylland, eller også er det fordi, at mange mænd stadig ikke er helt solgt på princippet "Hudpleje".
Hvad end det er, så er det bare sådan, at langt størstedelen af vores kunder til ansigtsbehandlinger stadig er kvinder - og det samme gør sig gældende ved køb af plejeprodukter til ansigtet.

Og dét er altså bare en synd og en skam, for kære mand, du burde altså også passe på din hud - tør og skallende hud er virkelig ikke særligt charmerende 😬 

Basis hudpleje til mænd

Rens din hud dagligt

Det kunne fx være med en rens som Cleansing Gel fra "Medex Men".

Denne rens skal skummes op på samme måde som en sæbe, og det betyder, at den nemt kan bruges i badet i stedet for din udtørrende shower gel.

På denne måde er der ikke så meget, der skal laves om i din rutine - ud over, at det er et andet produkt, du skal bruge til ansigtet, end det du bruger til kroppen. Det handler om at gøre det så nemt som muligt at få gjort, ellers kan man hurtigt lægge nye vaner på hylden til trods for de bedste intentioner.

Cleansing Gel fra "Medex Men"

Brug en peeling ugentligt

Et rigtig godt bud på en peeling, hvis du lige er startet op med hudpleje, er Lait Exfoliant fra Medex, som er en blanding mellem en rensemælk og en peeling.
På den måde er du fri for at bruge to forskellige produkter de dage, hvor du skal bruge peelingen og kan nøjes med denne.
Nemt og godt!

Et rigtig godt råd er faktisk at vælge en fast dag, hvor du skal skrubbe din hud, for på den måde er du sikker på, at du får det gjort.
Ellers er der lige pluddelig gået 3 uger, fordi man hele tiden tænker "Ah, jeg gør det lige i morgen i stedet"

Lait Exfoliant fra Medex

Beskyt og plej huden med creme

En god fugtighedscreme kommer du rigtig langt med!

Om vinteren kan du bruge en creme som fx Protective Nourishing Gel fra Medex Men, hvis du har en hud, der er lidt fedtet eller en creme som Protective Hydermios, hvis du synes, at din hud godt kan føles lidt stram og tør.

Om sommeren er det nemmeste at bruge en solcreme som dagcreme, og der kan man fx bruge en creme som Solar Defence Fluid SPF50 fra Kalahari, som er en solcreme, der ikke har den der seje og tykke konsistens, du måske forbinder med en solcreme - den har tværtimod en let og lækker lotion-konsistens, som gør den utroligt nem at smøre ud i ansigtet.

Solar Defence Fluid SPF50 fra Kalahari

Det behøver ikke at være svært at passe på sin hud - husk nu at du kun har en enkelt af dem, og du kan ikke bare få en ny.
Så vær forsigtig med den.

Forrige artikel Sådan får du lange vipper!
Næste artikel Hvilke peelinger skal jeg undgå, når jeg har acne?

Skriv en kommentar

* Påkrævede felter