Hvordan passer man på sit Lash Lift?

Hvordan passer man på sit Lash Lift?

Sådan passer du på dit Lash-Lift

Vi laver efterhånden en hel del Lash-Lift, og der er nogle ting, der er vigtige at vide, inden man får lavet sådan en behandling. 
Og så er der nogle ting, man kan gøre, for at sørge for, at liftet holder så længe som overhovedet muligt!
Så læs med her, hvis du går og overvejer at få lavet sådan en behandling - men pas på! Man kan godt gå hen og blive en lille smule afhængig 😁

Lash Lift

Før behandlingen

Mød op til behandlingen uden nogle former for øjenmakeup - det gør det langt nemmere for din behandler at gå igang med din behandling.
Vi renser selvfølgelig vipperne grundigt af, men denne del vil tage unødvendigt lang tid, hvis du møder op til behandlingen med mascara og lignende.

Og det er faktisk det eneste, du skal være opmærksom på inden din behandling!

Hvis du har meget sarte øjne, der nemt løber i vand, kan det gøre behandlingen noget mere vanskelig, så nævn gerne dette for din behandler inden i går i gang 😊

Efter behandlingen

Her er der lidt flere ting, du skal være opmærksom på!

1. Undgå at gøre vipperne våde i 24 timer efter behandlingen

Det er permanentvæske, vi arbejder med, når vi laver de her Lashlifts, så det er vigtigt, at du sørger for ikke at gøre vipperne våde i de første 24 timer efter behandlingen - dvs. ingen vand, ingen renseprodukter og lignende.

Derudover anbefaler vi, at du lader mascaraen ligge i skuffen i de første 24 timer også, da det kan tynge vipperne nedad, og gøre at dit lift falder lidt sammen igen. Af samme grund skal du også være forsigtig med at gnide dig i øjnene efter behandlingen og mase hovedet ned i puden, når du skal sove (det sidste kan godt være lidt svært at styre - det ved vi godt)

2. Sørg for at pleje vipperne efterfølgende

Som sagt, er det en permanentvæske, vi arbejder med, når vi laver Lashlifts, og den form for behandling virker udtørrende på hårstråene - det betyder, at dine vipper kan blive skrøbelige og begynde at "krølle" uhensigtsmæssigt, hvis du ikke sørger for at pleje dem med en conditioner - nøjagtig ligesom man gør med sit hår.

Hos os har vi valgt at føre M2 - Eyezone Conditioning Care Complex, som er en bryn- og vippebalsam, der indholder effektive peptidekomplekser sammen med et aktivt ekstrakt af acaibær, hvilket øger dannelsen af kollagen i brynet. Det betyder kort sagt, at hårene styrkes og bliver både smidige og glansfulde.

En vippebalsam bruges enten morgen eller aften, og du skal selvfølgelig stadig vente de 24 timer med at påføre den.

3. Giv vipperne ro

Hvis du oplever, at vipperne begynder at krølle, kan det være tegn på overbehandling od udtørring af vipperne, og det er derfor vigtigt, at du sørger for at give vipperne ro og masser af pleje.

Det er ikke farligt, og du kan ikke risikere, at dine vipper falder af eller noget i den stil - men det ser ikke særligt pænt ud, og det er et tegn på, at vippernne simpelthen mangler fugt.
Her kommer conditioneren endnu engang ind i billedet - for dette sker oftest fordi, man har valgt at springe dette trin over efter sin behandling, hvilket er super ærgerligt for alle parter.

Så sådan får du mest muligt ud af dit lashlift, og vi er altid interesserede i, at din behandling holder længst tid muligt!
Glade og tilfredse kunder er vores bedste reklame, husk det.
Så vi vil altid gøre jer opmærksom på den absolut bedste efterbehandling, så i kan få det resultat i drømmer om - men det er selvfølgelig altid op til jer, om i vil følge vores råd eller ej.

Læs mere om vores Lash-Lifts lige her

Forrige artikel Vores Vinterfavoritter
Næste artikel Sådan får du lange vipper!

Skriv en kommentar

* Påkrævede felter