Release Peeling, Hvad er det?

Release Peeling - smertefri hårfjerning!

Hvad er Release Peeling for noget

Helt lavpraktisk, så er Release Peeling en Basisk Peeling, der, udover mange andre egenskaber, også kan fjerne de små dum, man kan have i ansigtet.

Og noget af det bedste ved denne peeling er, at der absolut ingen smerte er forbundet med behandlingen på nogen måde!

.

Resultat af Release Peeling

Ud over at behandlingen som sagt fjerner hår, så kan den selvfølgelig også mange andre ting ligesom andre kemiske peelinger kan!
Så når du får en Release Peeling bliver der også arbejdet på andre eventuelle problemer, som du måske har med din hud!

Release Peeling:

  • Fjerner døde hudceller
  • Minimerer forekomsten af linjer og rynker
  • Virker lysnende på pigmentforandringer
  • Mindsker ar og grove porer
  • Hjælper mod tør hud

Efter behandlingen er din hud fuldstændigt blød og den får den mest fantastiske glød!

Du skal dog være opmærksom på, at det er vigtigt at bruge en solfaktor efterfølgende, da huden er meget modtagelig over for solens stråler - nøjagtig ligesom ved en hvilken som helst anden kemisk peeling.

Vi tilbyder Release Peeling som en ansigtsbehandling, hvor der også indgår ansigtsmassage eller dybderens, maske og afsluttende serum – og vi tilbyder den som en basis behandling, hvor der er fokus på enten hårfjerning eller hudforbedring af hele ansigtet eller et enkelt område.

Du kan vælge at få Peelingen i følgende områder:

  • Overlæbe
  • Overlæbe + Hage
  • Ansigt
  • Ansigt + Hals

Vi anbefaler at du afslutter en Release Peeling med en tur i Beauty Angel Lyset, da det virkelig dæmper den rødme, der kan komme i forbindelse med behandlingen - og de to behandlinger arbejder virkelig godt sammen!

Release Peeling som Hårfjerning

Hvis du vil bruge Release Peeling som hårfjerning

Peelingen går ind og opløser keratinet, som er det stof håret er opbygget af. Release Peeling er i stand til at fjerne hår på hudens overflade og også til at gå ned i hårsækken og opløse keratinet, hvorved man opnår en hårreduktion.

Det varierer fra person til person, hvornår håret vokser ud igen, da nogle har en langsom og andre en hurtig hårvækst.
En del af behandlingen for hårreduktion er produktet Hair Reducer, som anbefales som en del af dine hjemmeplejeprodukter, da det også svækker hårets vækst og får håret til at vokse mere langsomt og på længere sigt medvirker til at håret bliver væk.

Efter behandlingen er det vigtigt, at du anvender Hair Reducer morgen og aften i 2 uger og at du anvender Rose Defense morgen og aften i behandlingsforløbet.

Når du starter med behandlingen for uønsket hårvækst skal du forvente, at dine to første behandlinger skal udføres med 5-7 dages interval.
Herefter aftaler vi i fællesskab, hvor ofte dine behandlinger skal gentages – dog er det typisk med 2-4 uger mellem de enkelte behandlinger.

Jo flere behandlinger man får i starten, des bedre effekt kan man forvente, da peelingen trænger længere ned i hårsækken og holdbarheden af behandlingen forlænges.
Det er vigtigt at få fat i hårene imens de er i den anagene fase, som er den fase, hvor håret vokser og endnu har rodfæste – for at opnå det bedste resultat

Synes du at behandlingen lyder interessant, så er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 51815341 eller sende en mail på info@beautybym.dk for at aftale nærmere.

Forrige artikel Face Cupping - hvad pokker er det?
Næste artikel Vores 6 Favoritter til Fedtet Hud!

Skriv en kommentar

* Påkrævede felter