Savner du også en sommerlig kulør?

Savner du også en sommerlig kulør?

Sommeren er over os - men det mærker vi ikke så meget til

Tiden er inde til at få den der friske, solkyssede glød, vi alle drømmer om. Men hvad gør man, hvis solen har valgt at holde fri denne sommer?
Hvad nu hvis jeg sagde, at du kunne opnå den perfekte solbrune tan uden at udsætte din hud for solens skadelige UV-stråler?

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men med b.tan's Glow Your Own Way, er det faktisk muligt. Denne selvbruner er blevet et viral hit på sociale medier, og her er grunden! 

Før og efter brug af b.tan Glow Your Own Way - Darkest
Før og efter brug af b.tan Glow Your Own Way

 

Hvorfor blev den så populær?

Glow Your Own Way fra b.tan er ikke bare en selvbruner; det er din billet til en fejlfri sommerkulør året rundt.
Dette banebrydende produkt er en transparent selvbruningsgelé, der tilbyder en nem og effektiv løsning for enhver, der ønsker at undgå "selvbruner-dilemmaer" som pletter og striber.

Produktets gelékonsistens er beriget med hyaluronsyre, som virker fugtgivende i dybden og opretholder hudens smidighed og elasticitet. Med dens hurtigabsorberende og ikke-fedtende formel, kan du påføre geléen, lade den tørre og derefter fortsætte din dag uden bekymringer om at smitte af på tøj eller sengetøj.
Og du skal ikke engang vaske overskudsfarve af!

Miljøvenlig og mild mod huden

En anden vigtig faktor, der gør Glow Your Own Way til et must-have, er dens engagement i miljøet og din sundhed. Geléen er fri for parabener og palmeolie, og emballagen er fremstillet af genbrugsmaterialer.

Derudover er produktet 100% vegansk og indeholder naturligt DHA samt fugtgivende ingredienser som hyaluronsyre, som ikke bare giver en smuk tan, men også plejer og nærer din hud. 

Før og efter brug af b.tan Glow Your Own Way | Next Level - Insanely Dark

 Psst. Den fås også i en nuance mørkere - Glow Your Own Way | Next Level

Sådan får du det bedste resultat

At opnå den perfekte tan med Glow Your Own Way er faktisk ret enkelt. Sørg for at eksfoliere huden grundigt før påføring for at fjerne døde hudceller og sikre en jævn applikation.
Påfør geléen jævnt på ren, tør hud og lad den tørre fuldstændigt. Efter nogle timer vil du begynde at se en gradvis forandring til en naturlig, gylden kulør, der ser ud som om du lige er vendt hjem fra en ferie i syden.

Hvis du vil have vores ultimative guide til den perfekte tan, skal du bare klikke her!

Glow Your Own Way er det perfekte produkt for dig, der ønsker en hurtig, sikker og naturlig tan uden at skulle regne med solens stråler i den danske sommer - eller hvis du bare drømmer om en tan uden risici.
Med sin miljøvenlige formel og brugervenlige applikation, er det ikke underligt, at den her selvbruner har taget de sociale medier med storm!

Har du prøvet Glow Your Own Way endnu? Fortæl os meget gerne, hvad DU syntes om den.

Forrige artikel Har solen tørret dig totalt ud?
Næste artikel Får du drukket nok vand i sommervarmen?

Skriv en kommentar

* Påkrævede felter