Skal jeg holde pause fra Beauty Angel om sommeren?

Skal jeg holde pause fra Beauty Angel om sommeren?

Er Beauty Angel Lysterapi Svaret på Dine Sommerhud-problemer?

Sommeren byder (forhåbentlig) på lange, solrige dage, der giver os lyst til at bruge en massetid udendørs. Men med ekstra eksponering for solen kommer også øget risiko for skader i huden som solskoldning, for tidlig ældning, og fine linjer.
Heldigvis kan Beauty Angel lysterapi være løsningen på disse sommerhududfordringer.

I det her indlæg vil vi fortælle, hvordan Beauty Angel kan hjælpe med at lindre solskader, forbedre hudens kvalitet og sikre en sundere sommerglød.

Beauty Angel Kurforkløb - Før og Efter 12 behandlinger

Hvad er Beauty Angel Lysterapi?

Beauty Angel Lysterapi er en avanceret hudplejeteknologi, der bruger brede ELT lysspektra fra 570 til 850 nanometer til at fremme hudens sundhed, udstråling og naturlige helingsprocesser.

Lysfrekvenserne stimulerer hudens celler til at producere mere kollagen og elastin, to nøglekomponenter, der er afgørende for hudens fasthed og elasticitet.

Læs mere om hvad Beauty Angel er

Skal jeg få Beauty Angel om sommeren?

Det korte svar må være "JA", og her er hvorfor!

Kollagen Boost
Lysterapi øger produktionen af kollagen, som er afgørende for at forbedre hudens struktur og reducerer tegn på for tidlig ældning af huden.

Reducerer Rødme og Irritation
Rødt lys hjælper med at reducere rødme og fremskynde healing af solskoldet hud, genopretter hudens barrierer og beroliger beskadiget hud.

Forbedret Elastisitet
Gennem vedvarende brug forbedrer lysterapien hudens overordnede elastisitet og formindsker dermed fine linjer og rynker.

Sundere Hud
Lysbehandlingen har ikke kun æstetiske fordele, men den styrker også hudens sundhed ved at forbedre blodcirkulationen og øge cellernes energi.

I hele uge 24 kan du booke tid i vores Beauty Angel Selvbetjeningsrum for kun 100 kr. - normalprisen er 175 kr.

Book din tid lige her

Beauty Angel lysterapi giver dig en unik mulighed for at beskytte, forbedre og helbrede din hud igennem sommeren.
Lyset er det en ideel løsning til at bekæmpe sommerrelaterede hudproblemer - så du kan overveje, hvordan denne form for terapi kan integreres i din hudplejerutine så du, med god samvittighed, kan nyde sommeren med sund og strålende hud. 

Forrige artikel Cupping - Hvordan gør man det?
Næste artikel Hvordan Skal Mænd Pleje Deres Hud?

Skriv en kommentar

* Påkrævede felter