Vil du sikre din, at din makeup holder til hvad som helst?

Vil du sikre din, at din makeup holder til hvad som helst?

Vil du gerne lære, hvordan du får din makeup til at holde hele dagen? (og natten)

I Jagten på den perfekte makeuprutine, der sikrer dig en fejlfri finish hele dagen (og natten selvfølgelig), er der nogle trin, du bare ikke kan springe over.
Det starter med din hud; tænk på din hud som et blankt lærred, jo bedre kvalitet dét lærred ér, des nemmere vil det være at male et mesterværk!
Bagefter kommer produkter som primer og settingspray, som virkelig kan gøre en verden til forskel.

Lad os dykke ned i, hvordan du sikrer, at din makeup ikke kun ser fantastisk ud, men også holder længe efter solnedgang.

Forbered din hud

Hemmeligheden til langvarig makeup ligger i forberedelsen af din hud. Begynd med at rense dit ansigt for at fjerne snavs, olie og døde hudceller. Dette sikrer, at din hud er ren og klar til at absorbere fugt.
Efter rensning, skal du påføre en fugtighedscreme der passer til din hudtype. En velfugtet hud sørger for, at din makeup påføres jævnt og holder længere.

Er du ikke sikker på, hvilken hudtype du har, anbefaler vi at prøve at gå til en professionel og få lavet en hudanalyse - det kan redde dig for rigtig mange fejlkøb i fremtiden!

Regelmæssig eksfoliering er afgørende for at fjerne døde hudceller og give huden en glat overflade og en glat hud er helt afgørende for at du får en fejlfri makeup.

Vi anbefaler at man bruger en peeling 1-2 gange i ugen alt efter hvilken peeling, man bruger - og hvilken hudtype man har.
Monicas klare favorit er Enzyme Face Buff fra Kalahari, som kan bruges af alle hudtyper og er en enzympeeling med korn.

Vil du vide mere om de forskellige peelingetyper der findes, så kan du blive klogere her

Primer og Settingspray

Efter din hud er godt forberedt, er det næste skridt at anvende en primer.
En primer fungerer som en barriere mellem din hud og makeup, hvilket hjælper med at udjævne hudtonen, minimere porer og fine linjer, samt forlænge holdbarheden af din foundation.

Tænk på primer som limen, der holder din makeup på plads.

Der findes forskellige typer af primere på markedet, så det er vigtigt at vælge en, der passer til din hudtype og til dét du gerne vil opnå med din makeup.
Hvis du for eksempel har tendens til at din hud bliver fedtet i løbet af dagen, skal du gå efter en primer der virker matterende - og omvendt, hvis din hud er meget tør eller dehydreret selvfølgelig.

Afslut Med en Settingspray

Nu har du fået lagt hele din makeup, og du er klar til at gå ud ad døren - men vent! Der er lige ét sidste trin, du skal have gjort, inden du er færdig.
Settingsprayen er det sidste trin i din makeuprutine. Det fungerer nærmest som en slags topcoat, der låser din makeup på plads og sikrer, at den holder sig frisk hele dagen og natten.

Når du bruger en settingspray, skal du holde flasken ca. 15-20 centimeter væk fra dit ansigt og sprøjte let over hele ansigtet.
Din settingspray kan også genopfriske din makeup gennem dagen, hvis du føler, at du har behov for det.

Ved at følge disse enkle trin kan du sikre, at din makeup ikke kun ser fantastisk ud, når du påfører den, men at den også vil holde hele dagen og natten.

Så følg disse råd, stop med at bekymre dig om din makeup og nyd dit mesterværk hver dag!
Kender du nogen, der ville elske at lære disse tips? Del glæden ved langtidsholdbar makeup med dem ved at sende dette blogindlæg!

Forrige artikel Hvordan får man perfekte bryn på kun 60 sekunder?
Næste artikel Vil du også mærke den magiske forandring som Beauty Angel kan give?

Skriv en kommentar

* Påkrævede felter