Vores Vinterfavoritter

Vores Vinterfavoritter

Hvilke produkter passer til årstiden?

Ja, det kan selvfølgelig være svært at sige, alt efter hvad man selv lige er til - men vi har i hvert fald helt sikkert vores favoritter til den kolde vintertid!
Dem vil vi gerne dele med jer, så i også kan få lidt inspiration til at pleje huden her i den bidende kulde! 

Kalahari - Phyto Barrier Shield

Formlen i denne duftfri creme danner en beskyttende, mat film over hudens overflade, og denne film indeholder ingredienser som mineraler og botaniske lipider, der styrker og beskytter hudens hydrolipide barriere.
Cremen bruges ovenpå din normale dagcreme og indeholder SPF20, hvilket gør den helt perfekt til efterår, vinter og det tidlige forår!

Huden beskyttes mod kulde, vind og vejr i efterårs- og vinterperiode uden at cremen virker tilstoppende på porerne, og så er den velegnet til alle hudtyper - selv den mest sensitive hud.

Medex - Hand & Body Cream

Denne håndcreme er virkelig en håndcreme ud over det sædvanlige! Den optages fuldstændigt af huden og føles på ingen måde fedtet.
Anbefales specielt til ru, eksemagtige hænder, hvor der kan være opstået sprækker, revner og små rifter, ligesom den er perfekt til at pleje og beskytte dine  vintertørre hænder.
Beskadiget hud på hænderne er forbedret allerede efter ca. 3 dage.
Den anbefales også til personer, der bruger hænderne meget i deres arbejde - som fx. køkkenpersonale, laboranter, frisører m.fl., som dagligt udsætter hænderne for masser af vand og sæbe, udtørrende stoffer og kemikalier, hvor cremen kan give den nødvendige beskyttelse
 

Cremen fås både i 50 ml og 100 ml

Kalahari - Nourishing Body Butter

Hvis du døjer med ekstremt tør og irriteret hud? Eller måske endda sprukne hæle, eller tør, irriteret hovedbund?
Så er det her allround produkt "Nourishing Body Butter" Fra Kalahari svaret på dine bønner!
Det er en usædvanligt fugtgivende Body Butter, som er baseret på anerkendte fugtgivende planteolier som Jojoba, Rosmarin, Mandarin og Sheasmør, der simpelthen binder fugten til huden.

Den er utroligt drøj i brug, og kan faktisk anvendes som plejende hånd- eller fodkur – eller som læbepomade. Et uundværligt produkt til hele familien i vinterens strenge måneder

Lycon - Bodyscrub

En eksklusiv oliefri sukkerscrub i fineste spa kvalitet til hele kroppen, der fås i 5 forskellige lækre dufte.

Den skønne olie-fri scrub fra LYCON fjerner effektivt døde hudceller samtidig med den giver huden et fantastisk fugt boost, stimulerer, forbedrer og forfiner huden. Det er ren forkælelse til kroppen, og scrubben virker ikke tilstoppende på huden! De er utroligt lette at vaske af og efterlader ingen olie på huden, men den efterlades derimod blød, lækker og klar til at optage din bodylotion endnu bedre end før.

Et absolut "must have" produkt 

Fås i to forskellige størrelser: 100 g og 520 g.

Australian Gold - Hemp Nation Bodylotion

Hemp Nation Bodylotions giver dig en skøn daglig pleje, der øjeblikkeligt gør huden fløjlsblød og smidig.
Denne bodylotion er Monicas absolut yndlingsprodukt i hele klinikken! Hun siger selv, at det er "Den eneste bodylotion jeg har prøvet, som bliver ved med at holde på fugten!"
Den har førsteklasses unikke ingredienser som fx hampefrøolie, der balancerer talgproduktionen og giver den perfekte sammensætning af fedtsyrer i huden. Jojoba og sheasmør der plejer huden i dybden og regulerer hudens fugtbalance.
Denne bodylotion absorberes hurtigt i huden, og efterlader den blød, smidig og gennemfugtet.
Vitaminerne E og B5 opretholder hudens balance og forebygger tidlige alderstegn. Mikrosfærer reflekterer lys og derved mindskes synligheden af fine linjer, ujævnheder og rynker, der giver en flot udstråling i huden.

Fås i 7 forskellige lækre dufte!

Vi håber, at vi har inspireret jer, til at få nogle nye vinterfavoritter!

 

Forrige artikel CF Ceuticals
Næste artikel Hvordan passer man på sit Lash Lift?

Skriv en kommentar

* Påkrævede felter