5 tips du ikke må gå glip af!

5 tips du ikke må gå glip af!

Du har fået en ansigtsbehandling - og hvad så nu?

Jamen nu vil du jo helt sikkert gerne have mest muligt ud af den lækre ansigtsbehandling, din behandler har lavet - og du vil gerne have, at den holder så længe som overhovedet muligt, ikke?
Det er her, vi kommer ind i billedet!

Før og efterbillede af vores Vitamin C Behandling
Før og efterbillede af vores Vitamin-C Behandling

 

Her er 5 tips, som du ikke må gå glip af, når du har fået lavet en ansigtsbehandling, og gerne vil have, at den holder så lang tid, som overhovedet muligt.

Lav en dobbelt afrensning

Når du renser din hud morgen og aften, så er det en rigtig god idé at rense den af 2 gange - det er dét man kalder for en "dobbelt afrensning".

Grunden til, at man anbefaler at gøre sådan er, at den første rens opløser og nedbryder makeup, snavs, talg og lignende mens den anden afrensning får fjernet det hele godt i dybden.

Man kan bruge den samme rens til begge afrensninger, eller man kan bruge to forskellige.
Fx kunne den første rens være en rensebalm, der virkelig får opløst alle de ting (og især også SPF, som kan være lidt svær rigtigt at få renset af) 
Den næste rens kunne være en specifik rens til din hudtype, der også arbejder med nogle af de problemer din hud kunne have.
Det kunne fx være Kerawash Rensegelé fra Medex, hvis du døjer med fedtet og uren hud.

Brug en Peeling 1-2 gange i ugen

Det er vigtigt at få peelet sin hud, hvis man vil have det optimale ud af sine hudplejeprodukter.

Døde hudceller samler sig på hudens overflade, og der gør de det altså ikke særligt nemt for dine produkter at trænge ordenligt ned i huden og virke, som du gerne vil have dem til.

Hudens celler vandrer hele vejen fra det der hedder "basascellemembranen", som er der hvor de fødes, og op til overfladen, hvor de bliver afstødt - og det tager en celle ca. 28-35 dage fra den "fødes" til den bliver afstødt.
Det er de celler, der ligger og venter på at blive afstødt vi hjælper på vej, når vi peeler vores hud. 

Så for at øge effekten af dine produkter er du nødt til at bruge en peeling 1-2 gange i ugen - og det er lige meget om det er en mekanisk peeling eller en kemisk peeling. 
Du skal vælge lige præcis den type peeling, du allerbedst kan lide at bruge, og så står der som regel altid på selve produktet, hvor ofte det skal bruges.

Findes der noget bedre end at blive forkælet med en ansigtsbehandling?

Brug en Maske til din hudtype/dine problemer

Ups, her går det tit galt for folk!

Der er simpelthen for få mennesker, der husker at få brugt en ansigtsmaske (og nej, det er ikke den type, som vi kan huske fra Corona, vi mener (; )

En maske er et super aktivt hudplejeprodukt, der virkelig gør en forskel for din hud, og det er en synd og en skam at springe dette trin over.

Hvis du ikke føler, at du kan overskue at skulle have en maske på og vaske af igen, så kan man få masker, som man bare kan sove med, og som man i stedet vasker af næste morgen, når man alligevel skal rense sit ansigt.

Det kunne fx. være en maske som "Transparent Collagen Mask" fra Medex, der er eminent til den tørre og modne hud.

Brug et Serum under din creme

Et serum er et tyndt, mere eller mindre "vandagtigt" produkt, som man kommer på under sin creme både morgen og aften.

Et serum trænger noget dybere ned i huden end din creme kan gøre, og det gør den fordi det er meningen at dine creme, udover at skulle kunne penetrere huden, også skal lægge sig på hudens overflade og danne et beskyttende lag.

Derfor er et aktivt serum næsten et must i den seriøse hudpleje, og den gør virkelig underværker for de resultater, man gerne vil opnå.

Slut altid din hjemmeplejerutine af med SPF

Jeps - det råd gælder altså hele året!

Solbeskyttelse er den bedste beskyttelse og forebygning vi har mod rynker, pigmentforandrigner og selvfølgelig hudkræft ej at forglemme!

Solens stråler trænger også igennem selv på en overskyet dag og selv om vinteren - så gør dig selv den tjeneste at huske solcremen hver eneste dag.

 

Hvis du følger disse 5 tips, kan du også sørge for, at din ansigtsbehandling holder så lang tid som overhovedet muligt!
Og husk, hvis du har nogel spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 51815341 eller via de Sociale Medier.
Du kan også skrive en kommentar til dette opslag, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Rigtig god fornøjelse!

Forrige artikel Hvorfor skal jeg bruge solcreme, når solen ikke skinner??

Skriv en kommentar

* Påkrævede felter