Hvordan får du "spaen" ind i dit hjem?

Hvordan får du "spaen" ind i dit hjem?

Lær hvordan du laver en luksuriøs spa-dag derhjemme

Hvis din travle hverdag efterlader dig stresset og udmattet, hvad kunne så være bedre end en afslappende spa-dag i dit eget hjem?

Med nogle få simple trin og de rette forberedelser, kan du nemt forvandle dit hjem til en oase af ro og velvære.
Her får du en trin-for-trin guide til, hvordan du skaber din helt egen personlige spa-dag.

Skab den rette stemning

Belysning
Blødgør stemningen ved at anvende dæmpet lys eller tænde for små lyskæder, stearinlys eller lignende. Man kan også bruge duftlys eller lysestager til aroma-olier for ekstra duft og atmosfære.

Musik
Sæt blid, afslappende musik på, såsom klassisk musik, naturlyde, eller hvad end du føler, at du kan slappe fuldstændigt af til - det kunne fx også være en lydbog, hvis du slapper mere af med en historieoplæsning (men det er nok ikke nu, at du skal tage den nyeste krimi 🤭)

Forfriskninger
Sørg evt. for at have et glas isvand med lidt urter, citron eller lignende med dig, så du kan blive frisket op undervejs (måske du endda har et lille glas forfriskende rosé med dig, hvem véd) - du kan også lave et lille fad med forskellige "hapsere" som stykker af frugt, dadler, chokolade, oste eller lignende. Det skal bare være noget, som du synes er lækkert at nippe til.

Hvad skal man bruge?

Essentielle olier
Lavendel, eukalyptus eller tea tree oil kan bidrage til at skabe en afslappende duft.

Håndklæder
Sørg for at have nok bløde, rene håndklæder tilgængelige. Opvarm dem eventuelt let før brug hvis du vil gøre det ekstra lækkert.

Spa-produkter
Saml alle dine yndlingsprodukter til ansigts- og kropspleje - det kan være badesalte, ansigtsmasker, peelinger, fugtgivende lotions, olier - ja alt hvad dit spa-hjerte kan begære.

Vi har hemmeligheden til en opløftet og forfrisket hud og det er Sea Magik Heavenly Salt Brushing.
Prøv fx vores nye lækre saltscrub fra Sea MagikTrin-for-trin guide

Start med et afslappende bad

Skrub først kroppen med en peeling til kroppen - vi er blevet helt vilde med vores nye Salt Brushing fra Sea Magik med dødehavssalt. Du kan også bruge en exfolieringshandske i badet, hvis det er mere dig.

Tag et dejligt varmt brusebad med vores Magnesium Goods Shower Gel | Relax, for at få den afstressende virkning fra magnesium - eller tag et karbad med Magnesium Flakes, som er 100 % naturlige badeflager med over 98 % ren magnesium, for at åbne dine porer og forberede din hud til spa-behandling.

Ansigt og hudpleje

Brug din favorit-rens til at rense ansigtet godt i dybden og brug herefter en peeling, der fjerner de døde hudceller - Kalaharis Enzyme Face Buff er Monicas favorit-peeling, og kan bruges af alle hudtyper.

Brug en ansigtsmaske, der passer til din hudtype, og lad den sidde og virke mens du smører kroppen ind i velduftende olier og cremer. 
Sørg for at massere din bodylotion godt ind i huden med faste opadgående bevægelser. På den måde får du sat godt gang i cirkulationen og så virker det drænerende på affaldsstoffer.

Afslut din ansigtsrutine med din foretrukne serum, olie og creme.

Du kan evt. afslutte hele herligheden med en gang Cupping med kittet fra Acu Cups
Se her hvordan du bruger sugekopperne.

Fokus på fødderne

Blødgør fødderne i et fodbad med varmt vand og Magnesium Flakes, hvis du ikke allerede har taget et karbad.

Fjern døde hudceller med den super effektive fodfil fra Nail Diva, der kan bruges på både våd og tør hud - og skrub fødderne grundigt med en lækker bodyscrub og afslut med en fugtgivende fodcreme.

Man kan også købe disse fine pakker fra Pedi In A Box, der indeholder både badesalt, peeling, muddermaske samt massagecreme, 

Afslapning og meditation som afslutning

Læg dig rigtig godt til rette i et behageligt område, måske med et varmt tæppe og en god bog eller bare i stilhed, hvis du foretrækker dét.
Giv dig selv tid til bare at ligge og slappe af uden at fokusere på alle de ting man burde gøre - lige nu er det eneste du burde gøre at passe på dig selv og din krop.

Prøv nogle lette strækøvelser eller dybe vejrtrækninger for at løsne spændinger, hvis du føler dig anspændt i kroppen.

Afslut din spa-dag af ved at tage dig god tid til at komme til dig selv igen og vende tilbage til dine normale omgivelser - forhåbentlig med fornyet energi.

At investere tid i dig selv og dit velvære derhjemme er ikke kun en luksus, men det kan også være en nødvendighed.

Ved at følge disse trin kan du nemt skabe en spa-dag, der efterlader dig både afslappet og genopladet. Så hvorfor vente? Pas på dig selv og din krop - der findes kun én af dig!

 

Forrige artikel Får du drukket nok vand i sommervarmen?
Næste artikel Cupping - Hvordan gør man det?

Skriv en kommentar

* Påkrævede felter