Sådan holder du huden ung - Vores 3 bedste tips!

Sådan holder du huden ung - Vores 3 bedste tips!

Lad os lige starte hele det her opslag ud med at pointere følgende:
Der er altså ikke noget galt med at huden ældes, og at vi kommer til at se ældre ud.
Det er jo ikke meningen, at vi skal gå rundt og ligne nogle på 20 hele vores liv igennem - men der er noget, der hedder "at ældes med ynde" - og det er der bestemt ingen skam i gerne at ville opnå!
Så, hvis du gerne vil vide, hvordan du allerbedst (på naturlig vis) kan holde din hud ung og frisk at se på - så læs med her!
.
Stop med at rynke brynene, knibe øjnene sammen osv

Pas på din mimik

Lidt smilerynker har jo aldrig gjort nogen fortræd - men når vi laver en bevægelse med vores ansigt ofte nok, så ender vi med permanente rynker i det område, hvor vi trækker musklerne sammen.

Det kan være når vi "bryner", kniber øjnene sammen, laver sur-mund og lignende.
Vi er vist mange, der døjer med det der 11-tal mellem øjnene, som kunne have haft gavn af at bruge solbrillerne lidt oftere, så vi ikke kneb øjnene sådan sammen og trak brynene ned.

Men sørg endelig for Guds Skyld at smile i din hverdag!
Så slemme er rynker jo heller ikke; at man ikke må se, hvor meget latter og hvor mange smil, man har haft igennem sit liv!

 

Stop med at ryge

Læg tobakken på hylden

Ja, det kan vist ikke komme bag på nogen mere, at rygning ikke er det bedste, hvis du gerne vil holde huden ung og frisk at se på - hvis man skal sige det så pædagogisk som overhovedet muligt.
Hvis man skal være lidt mere direkte - så er det ærligt talt noget rigtig skidt! Både for huden selvfølgelig, men også for helbreddet generelt.
Men det véd vi jo godt alle sammen, når det kommer til stykket.

Udover at man får nogle virkeligt ærgerlige "cigaret-rynker" omkring munden, så speeder rygning også ældningsprocessen i huden markant op og det efterlader dig med en hud, der ser træt, glansløs og grå ud.

Så selvom det absolut ikke er den nemmeste vane at få bugt med, så er det helt bestemt noget af dét, der virkelig batter i regnskabet i vejen mod den ungdommelige hud.

 

Husk selvfølgelig solcremen

Selvfølgelig slutter vi af med solcremen

UV-bestråling ér altså bare hudens fjende nummer 1 - og det er ligegyldigt om den kommer fra solen, eller om den kommer fra et solarie!
Du skal sørge for at bruge en solcreme hver eneste dag, hvis du virkelig vil beskytte din hud mod for tidlig ældning.

I dag kan man jo sagtens få dagcremer, der indeholder solbeskyttelse, hvilket gør det noget nemmere at huske at få ansigtet smurt ind i hvert fald én gang om dagen - men vidste du, at du rent faktisk også kan få noget, der hedder en "Face Mist" til at friske op med i løbet af dagen??

Classic Face Mist SPF50 fra Coola er nok den letteste solbeskyttelse med SPF 50, du nogensinde vil prøve! Den er helt perfekt som opfriskning i løbet af dagen eller til at spraye over din make-up - og så er den lige til at tage med i tasket, når du er ude!

Det gør jo ikke noget, at det er lidt nemt at passe på sig selv, vel?

Hvis du klikker på linket kommer du ind på produktet, så du kan læse mere om, hvad denne Face Mist er for en størrelse - og selvfølgelig hvordan man bruger den, og hvad den indeholder! 

 Det kræver faktisk ikke alverden at passe på sin hud - men man skal selvfølgelig have lyst til at gå op i det.
Men det er vi også sikre på, at i har derude - ellers ville i jo ikke følge med herinde ;)

Hav en rigtig skøn dag derude!

Forrige artikel Hvor ofte skal jeg komme til "X" behandling!
Næste artikel Hjælp! Hvad skal jeg peele med?

Skriv en kommentar

* Påkrævede felter