Vidste du at din krølletype kan afgøre hvilket stylingsprodukt dit hår vil elske?

Vidste du at din krølletype kan afgøre hvilket stylingsprodukt dit hår vil elske?

Hvilken Krølletype Er Du? Find Det Perfekte Produkt Til Dine Krøller!

Er du træt af at gætte dig frem til, hvilket hårprodukt der vil få dine krøller til at vise sig fra deres bedste side? Har du nogensinde undret dig over, hvorfor de produkter dine venner anbefaler efterlader dine egne krøller tunge og livløse?

Løsningen til de bouncy, definerede krøller, du drømmer om, er desværre ikke altid en one-size-fits-all løsning – det kommer fuldstændigt an på din unikke krølletype!

Læs videre for at lære, om du skal gå på jagt efter geléen eller moussen på din næste shoppingtur!

Forstå Din Krølletype

Først og fremmest er det helt essentielt at forstå, at krøller kommer i et større "cirkus" af former og størrelser. Fra løse bølger til stramme spiralkrøller, hver krølletype har sine egne unikke behov.
Så før du gør noget andet, skal du kiggge på dit hår og finde ud af, hvor du ligger henne på spektrummet.

Og det er her, valget mellem mousse og gelé bliver afgørende.

Mousse: Volumen Uden Tyngde

Mousse er en sand frelser for dem der har bølget hår eller en løsere krøllestruktur i deres hår.
Moussen tilføljer en masse volumen og definition uden at tynge de løsere krøller ned. Hvis du drømmer om luftige, dansende krøller, er mousse din go-to. Det er perfekt for at opnå det eftertragtede beachy look eller for at give dit hår et blødt, naturligt løft.

Moussens minus er, at det ikke holder ligeså godt som en gelé vil gøre - så det kan være, at du vil have behov for at friske dine bølger eller krøller op, lidt oftere end de mere "stramme" krølletyper ville skulle.

Imbue – Curl Uplifting Conditioning Foam fugter, definerer og giver volumen til dine krøller.

Imbues Curl Uplifting Conditioning Foam

Gelé: Hold Til De Krævende Krøller

På den anden side, hvis du er velsignet med tætte krøller eller søger en frisure, der står imod dagens prøvelser, kan gelé være svaret. Geléen giver et kraftigere hold end moussen kan give, og den er dermed perfekt for de krølletyper, der har brug for lidt ekstra hjælp til at holde formen.

Den er også ideel for dem, der ønsker at definere hver enkel krølle og mindske krus i håret. Med gelé kan du opnå et skarpt look, der holder dine krøller på plads dagen lang, uanset vejr og vind.

Men for meget gelé ville kunne risikere at tynge de løsere krølletyper ned, i stedet for at fremhæve dem - så det skal man være opmærksom på.
Men, det problem kan vi faktisk komme let udenom med Imbues lækre hybrid-produkt Curl Empowering Creme Gel, der former, nærer og forstærker selv de løse krølletyper uden at tynge dem ned!

 

Imbue Curl Empowerin Creme Gel

Imbues Curl Empowering Crème Gel

Og husk så på at skønhed er ikke en eksakt videnskab!
Dét, der virker for én, er ikke nødvendigvis den perfekte løsning for en anden. Målet med din hårpleje er at finde de produkter, der bedst understøtter din unikke hårtype og hvad du vil opnå med dit hår.

Nogle dage kan det kalde på det voluminøse løft fra en mousse, mens andre dage kræver det stærke hold fra en gelé. Og for nogle, kan en cocktail mellem de to være den magiske formel, der giver fantastiske krøller hver dag!

Vil du læse mere om, hvordan du plejer dine krøller og får de flotteste krøller hver dag, så kan du læse mere her: Vil du også gerne have de perfekte krøller? og her: Kan man bekæmpe slatne krøller mellem hårvask? 

 

Forrige artikel Er dine fødder klar til sandalerne?
Næste artikel Hvordan får man perfekte bryn på kun 60 sekunder?

Skriv en kommentar

* Påkrævede felter